sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kettuja ja karhuja

Viime päivien ompelukset on liittynyt kettuihin ja karhuihin. Kankaan on suunnitellut Henni Mustakorpi. Kangas ja resori on hankittu Kestovaippakaupasta. Ompelin ensin Eetulle Kisuliini-bodyn koossa 92cm (OB 6/12). Tällä kertaa huolittelin pääntien ja raglansauman yhtenäisellä kaitaleella pystyäkseni kiinnittämään nepparit paremmin.Näin se onneksi menikin ja kerrankin neppareiden kiinnitys sujui ongelmitta. Pääntielle laitoin ruskeat nepparit (Fabriinasta) ja haaroihin perusprymit (Kestovaippakaupasta).
Pitihän samasta kankaasta saada sitten vauvallekin jotain. Nyt päätin kokeilla uutta bodykaavaa ja kokeiluun pääsi Happy Squirrel OB:n numerosta 1/12. Ompelin vauvalle kietaisubodyn koossa 62cm. Nepparit löytyy vain haarasta (10mm prymit). Toivottavasti body on silti helppo pukea.
Näiden kaveriksi on tarkoitus ommella vielä joustofroteiset housut, mutta ensin piti laittaa yksi Ottobren numero taas tilaukseen, että saan sopivan kaavan kokeiltavaksi. Sitä siis nyt odotellaan ja isoa kasaa joustofroteita ja resoreita Fabriinasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti